WABA - WOMEN ADRIATIC BASKETBALL ASSOCIATION

NEWS

Orlovi produžili sa Tamarom Rajić

Orlovi su nakon debitantske sezone u WABA nastavili je da čuvaju okosnicu tima za narednu sezonu. Banjalučanke su produžile saradnju sa Tamarom Rajić (182 cm, 1993), koja igra na pozicija plejmejkera i beka i koja je u potpunosti ispunila očekivanja u prekinutoj sezoni. Ugovor je potpisan na još godinu dana.

»Svako ko je sarađivao sa Orlovima razumjeće da nije teško ostati u ovom klubu ili vratiti se tamo. Što se tiče sezone žao mi je što se završila prije vremena, jer smo naporno radili i spremali se za to veliko finale. U kupu BiH ostali smo kratkih rukava i uskraćeni smo za tu titulu, što nas nije demoralisalo za nastavak. Nažalost, ova situacija nam je uskratila revanš i podizanje još jednog pehara, pored pehara kupa RS. Najviše mi se svidjelo to što smo iz utakmice u utakmicu pokazivali da imamo ogromno srce i timski duh, kao i to da nam ne manjka ni volje ni želje za pobjedom« rekla je košarkašica za zvanični sajt kluba.

Ove sezone košarkašica je sarađivala sa trenerom Draganom Svitlicom, kojoj je ovo bio debi na klupi.

»Dragana je definitivno donijela nešto novo. Djevojka koja ima takvu košarkašku karijeru ne može da bude loš trener. Što se ono kaže: “Drži košarku u malom prstu”. Rad sa njom je vrlo zanimljiv, ali i naporan. Zaista jedan dobar trener i još bolji čovek. Zadovoljstvo je raditi sa njom,« dodala je ova košarkašica.

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija