WABA - WOMEN ADRIATIC BASKETBALL ASSOCIATION

NEWS

zvezda 17-18

Crvena zvezda kompletna

Košarkašice Crvene zvezde počele su trenažni proces u »FMP Areni« u Železniku pred novu sezonu, u kojoj će pokušati da u odbrane domaću duplu krunu.

 

Osvajačice Kupa “Milan Ciga Vasojević” i aktuelne šampionke Srbije postavile su visoke ciljeve u prošloj sezoni, pa ih i u pripremnom razdoblju, pod vođstvom šefa stručnog štaba Dragana Vukovića očekuje naporan rad.

Crveno-bele devojke u novu sezonu ulaze sa ogromnom željom za dokazivanjem, najvišim ambicijama koje su postavile u prethodnoj sezoni i u potpunosti su predane radu da ispune svoje ciljeve.

Tim u sastavu: Aleksandra Katanić, Ivana Katanić, Nina Tešić, Manja Moljević, Marija Prlja, Snežana Bogićević, Marijana Zukanović, Jelena Ćirić, Đurđina Đokić, Katarina Dešić, Nevena Naumčev, Milica Bojović, Jovana Đorđević, Tamara Čubra, Mina Đorđević, Milina Mišeljić, Biljana Stjepanović i Jelena Jovanović i u novoj sezoni će nastaviti da radi po pobedničkom receptu stručnog štaba koji čine glavni trener Dragan Vuković, pomoćni trener Predrag Stanojčić, trener Nemanja Lambergar, kondicioni trener Boris Ristanović i fizioterapeut Luka Jojić.

Nešto duži odmor od ostalih dobile su Ivana Katanić, Mina Đorđević, Nevena Naumčev i Marijana Zukanović, koje su branile boje juniorske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i osvojile srebro. Kapiten juniorki Srbije, Ivana Katanić je izabrana u idealnu petorku turnira u Šopronu. Devojke su se pridružile ekipi, koja je sada kompletna na treninzima.

Mina Đorđević je tokom leta imala obaveze i u mladoj reprezentaciji Srbije, zajedno s Aleksandrom Katanić, Snežanom Bogićević i Milicom Bojović, na Evropskom prvenstvu u Matuzinjošu.

Zvezdine devojke do kraja meseca očekuju provere na dva jaka turnira u Bugarskoj i u Banjaluci. (kkzcrvenazvezda.rs)