WABA - WOMEN ADRIATIC BASKETBALL ASSOCIATION

NEWS

partizan skupstina 2017

Partizan 1953 ostaje u WABA ligi

U klubu sportista na stadionu Partizana održana je treća redovna sednica Skupštine KŽK Partizan 1953, na kojoj je usvojen finansijski izveštaj za prošlu godinu i prošlu takmičarsku sezonu, izmene i dopune Statuta koji je usklađen sa novim Zakonom o sportu, kao i predlog budžeta za narednu sezonu 2017/2018.

Sednicom je predsedavao predsednik kluba Živomir Novaković, a finansijski izveštaj je podneo direktor kluba Srbobran Filipović.

“Skupština je jednoglasno usvojila finansijski izveštaj za prošlu sezonu i predlog budžeta za narednu 2017/2018. KŽK Partizan 1953 će i iduće sezone biti učesnik domaće i WABA lige, a akcenat će biti na radu sa mlađim selekcijama s obzirom da smo prošle sezone osvojili bronzanu medalju na završnom turniru pionirki, a i ove godine smo glavni favoriti za jednu od medalja. Posebno sam zadovoljan što klub domaćinskim poslovanjem izmiruje sve svoje obaveze i nema ni jedan dinar poreskog duga prema državi. Konačno imamo mir jer su u klubu iskreni partizanovci na čelu sa predsednikom Živomirom Novakovićem”, rekao je Filipović.

Pored usklađivanja Statuta sa novim Zakonom o sportu, Skupština je izabrala i dva potpredsednika iz redova Upravnog odbora, Žarka Zečevića, dugogodišnjeg generalnog sekretara FK Partizan i Radovana Draškića.

Pored prioriteta da se unapredi rad sa mlađim selekcijama, zaključeno je da se u idućoj sezoni pokuša napraviti korak više sa seniorskim timom, iako će budžet ostati isti kao u prošloj sezoni, reči su direktora kluba Srbobrana Filipovića.