WABA - WOMEN ADRIATIC BASKETBALL ASSOCIATION

NEWS

Turnir Anđeli Livna

Ženski košarkaški klub Livno ove godine slavi svoj 32. rođendan i tom prigodom, u jedno u sklopu manifestacije Dana općine Livno, organizira međunarodni košarkaški turnir. Turnir je na rasporedu 1. i 2. listopada s početkom u 18 sati.

Na ovoj manifestaciji bit će upriličena svečana ceremonija povodom klupskog rođendana. Ceremonija počinje 1. listopada u 18 sati u sportskoj dvorani Dalibor Perković Dali.

Na turniru će nastupiti trostruke kadetske prvakinje Hrvatske, ekipa ŽKK Vodice, predkadetske prvakinje Bosne i Hercegovine, ekipa ŽKK Posušje, seniorske prvakinje Bosne i Hercegovine, ekipa ŽKK Play Off Happy iz Sarajeva.

U subotu u 18:30, nakon ceremonije turnir otvaraju domaćin, dvije godine prvak BiH u kadetskom uzrastu, te drugi u juniorskom i predkadetskom uzrastu, ekipa ŽKK Livno s ekipom ŽKK Posušje. Prije samog početka utakmice bit će upriličena minutna šutnje kao znak poštovanja i sjećanja na nedavno preminule košarkaške djelatnike Marjana Pasarića i Mićana Adžića.

ŽKK Livno ovim putem poziva sve sumještane da svojom nazočnošću uveličaju proslavu 32. rođendana našeg kluba te ujedno pozdrave po prvi put dvostruke prvakinje BiH, naše Anđele Livna.

Cijena ulaznice je besplatna, međutim, na ulaze će biti postavljene kutije u koje će posjetitelji moći dati dobrotvorne priloge za liječenje našeg Joze Klišanina. (zkklivno.com)