WABA - WOMEN ADRIATIC BASKETBALL ASSOCIATION

NEWS

Goran Boskovic_Irena Matovic_2016

Irena Matović i Goran Bošković najbolji u Crnoj Gori

Irena Matović iz Budućnosti Bemaxa najbolja je crnogorska košarkašica u 2016. godini, u tradicionalnom izboru Košarkaškog saveza Crne Gore.Treneru Budućnost Bemaxa i pomoćnom treneru reprezentacije Goranu Boškoviću pripalo je priznanje »Goran- Poli Bojanić«, koje se dodjeljuje za najboljeg trenera. Svečanost proglašenja najboljih i uručenje priznanja održano je jučer u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru u Podgorici.

 

Drugu godinu zaredom nagrada za najbolju crnogorsku igračicu ide u ruke Irene Matović, koja je prošle sezone predvodila Budućnost Bemax do prvog trofeja Regionalne lige MŽRKL (WABA) u klupskoj istoriji i bila najkorisnija igračica (MVP) finalnog turnira koji je održan u Podgorici.

 

»Hvala Savezu i ljudima koji su omogućili da dobijem priznanje, za mene izuzetno vrijednu. Trofej Regionalne lige je kruna godine, ali i cilj za narednu sezonu da ostvarimo isti rezultat«, kazala je Irena Matović.

 

Treneru Budućnost Bemaksa i pomoćnom treneru reprezentacije Goranu Boškoviću pripalo je priznanje Goran- Poli Bojanić, koje se dodjeljuje za najboljeg trenera.

 

»Čast mi je što sam dobio priznanje, pogotovo što nosi ime čovjeka koga sam izuzetno cijenio. Prošla sezona bila je uspješna, osvojili smo regionalno takmičenje, sa svega jednim porazom. Teško da može bolje od toga«, kazao je Goran Bošković. (vijesti.me)