WABA - WOMEN ADRIATIC BASKETBALL ASSOCIATION

NEWS

andelka vukmirovic radulovic

Anđa Vukmirović predsednik C.zvezde

KKŽ Crvena zvezda održao je u subotu u prostorijama u Basketlendu, prvu redovnu sednicu Skupštine u 2017.godini.

Na Skupštini kojoj je prisustvovalo 18 od 21 člana, usvojen je i dnevni red sa 8 tačaka, među kojima su bile i: donošenje Odluke o verifikaciji ostavke Nataše Kovačević na mesto funkcije predsednika kluba, donošenje odluka o izboru novog predsednika UO i imenovanja predsednika kluba, imenovanja novih članova UO, predsednika i potpredsednika Skupštine kluba i kooptiranju dva nova člana Skupštine kluba.

Na mesto predsednika Upravnog odbora i mesto predsednika kluba u narednih pet godina izabrana je legenda kluba, Anđelka Vukmirović Radulović, koja je istu funkciju obavljavala u periodu od 2012. do 2016.godine, i u periodu od septembra 2017.godine kao vršilac dužnosti.

Funkciju predsednika Skupštine kluba u narednih pet godina obavljaće Vesna Radojević Delić, a poverenje na mestu potpredsednika Skupštine kluba dobio je Nenad Jovanović.

Novi Upravni odbor KKŽ Crvena zvezda činiće sedam imena, među kojima je i Mina Jovanović, bivša košarkašica Crvene zvezde, danas diplomirani ekonomista.

Odluke su donešene jednoglasno, dok je pod osmom tačkom „razno“ vođena diskusija između članova Skupštine o različitim temama. (kkzcrvenazvezda.rs)

 

Foto: mojacrvenazvezda.net